Този бърз тест с кристали може да ви разкрие интересни неща за същността ви – направете го!

Понякога наглед съвсем обикновени неща могат да ни разкрият неподозирани черти от характера, като този бърз тест с кристали.

crystal-600x449

Само изберете един от кристалите и вижте резултата:
1. Опал

Стремите се към свобода и място, където да се вслушате във вътрешния си глас и сетивата си. Чувствате ли се стресирани и объркани? Не е задължително нещо в живота ви да не е наред. Може би просто не можете да видите бъдещето обективно. Когато прекарваме време в уединение , вибрациите ни се променят, осъзнаваме истинските си чувства и емоции. Така позволяваме на вдъхновяващите мисли, да ни хрумнат едва ли не от нищото (този камък е свързан с ангелската комуникация). Дълбоко в себе си усещаш връзка с „другата страна“ и ангелите чакат да говорят с теб и да ти дадат насоки.
2. Зелен малахит
Ако сте привлечени от този камък, вероятно в живота ви се извършва трансформация – може да е свързана с живота или работата ви. Свързан е с духовната еволюция, енергийните блокажи в ума и тялото, които ви пречат да се развивате. Помъдрявате и се учите да цените себе си. Това е чудесно, защото първо трябва да осъзнаем нуждата от промяна, за да я започнем. Малахитът е символ на просперитета, щастието и късмета. Може да е знак за края на разрушителна романтична връзка. Избирайки този камък подсъзнателно казвате на Вселената „Готов съм за успех, готов съм да оставя негативното и да живея живота си истински.“
3. Слънчев камък
Вие сте оптимисти за бъдещето си. Силата на слънцето символизира енергията на тялото. Слънчевият камък е символ на радостта и новото начало – вгледайте се в себе си, усетете дишането си, почувствате живота в тялото си. Когато пуснете радостта в живота си, хората и събитията в живота ви ще се изпълнят с любов, като с магическа пръчка. Имате сила да се справите с проблемите. Време е да погледнете към слънцето!
4. Махагонов обсидиан
Изборът на този камък казва: „Готов съм да се избавя от негативните навици и да се обградя с щастие“. Заземявате се! Разбирате, че вие сте отговорни за проблемите си – вие сте това, което мислите, че сте, а не това, което мислят другите. Ние сами нараняваме себе си и докато го правим, негативизмът ще се шири в съзнанието ни. Осъзнайте, че единственият начин да сте щастливи е да решите да бъдете такива и да цените това, което имате.
5. Холит
Вероятно сте на път да разрешите трудна ситуация в живота си, вашите ангели се опитват да ви насочат към решенията и да ви накарат да се вслушвате повече в интуицията си. Не забравяйте, че никога не сте сами и винаги сте подкрепяни от Висшата сила, която бди над вас. Всичко, което трябва да направите е да повярвате.
Ако искате бебе, холитът е знак,че това скоро ще се случи, а ако сте бременна – че ще имате здраво бебе.
6. Далматински яспис
Време е да пуснете забавлението в живота си. Ако сте избрали този камък, значи едно тихото гласче в главата ви крещи: „хайде да играем отново“. Може би сте унили, притеснени и дори малко цинични. СТОП! Дори и най-неприятната ситуация може да се оправи с малко хумор и забавления. Когато приемаме нещата от забавната им страна, животът е по-хубав и по-лесен. Не го забравяйте! / Източник – http://www.chudesa.net/