Избери една от вратите и надникни и разбери какво се крие зад тази врата.

Жълтата врата: Вие сте авантюристи. Наслаждавате се на тръпката, която идва от поемането на рискове. Вие сте първият човек, който винаги предлага да се пробва нова храна или да се проучи нова част от света. Понякога дори и бихте искали да скочите от самолет, отколкото да отидете на кафе с приятели. Вие искате да живеете на ръба и това много се харесва на приятелите ви. Въпреки че хората се пробват да ви опитомят, вие си оставате верни на себе си. Изисква се смелост да успеете в света с този приключенски дух, който имате. Когато става дума за работа, вие се опитвате да подправките своите проекти с малка доза риск. Може би сега е точното време да направите първата стъпка и да напишете книгата, която винаги сте искали или да започнете работата, за която винаги сте мечтали.

Червената врата: Забавни сте и имате весела природа. Твърдо вярвате в любовните отношения, независимо дали става дума за приятели или партньори. Вие сте лоялни приятели и винаги търсите любовта. Вашата идеална среща включва дивана, докато гледате романтична комедия. Бъдете внимателни, да не се разочаровате от хората околовас, тъй като те не споделят вашето чувство за романтика. Хората ви обичат заради голямото сърце, което имате. Останете с открито сърце и със сигурност ще постигнете големи неща.

Синята врата: Вие сте човек, който знае как да си свърши работата. Вие сте роден лидер, вдъхновявате другите хора и те ви имат за пример. Сериозни сте и отговорни, имате стимул за работа, затова и бързо напредвате. Бъдете внимателни и не позволявайте на работата да управлява живота ви. Сега може би е идеалното време да въведете малко забавление в живота си. Не се страхувате да се отпуснете.