Този бърз тест с кристали може да ви разкрие интересни неща за същността ви – направете го!

Понякога наглед съвсем обикновени неща могат да ни разкрият неподозирани черти от характера, като този бърз тест с кристали.

Само изберете един от кристалите и вижте резултата:

1. Опал
Стремите се към свобода и място, където да се вслушате във вътрешния си глас и сетивата си. Чувствате ли се стресирани и объркани? Не е задължително нещо в живота ви да не е наред. Може би просто не можете да видите бъдещето обективно. Когато прекарваме време в уединение , вибрациите ни се променят, осъзнаваме истинските си чувства и емоции.

2. Зелен малахит
Ако сте привлечени от този камък, вероятно в живота ви се извършва трансформация – може да е свързана с живота или работата ви. Свързан е с духовната еволюция, енергийните блокажи в ума и тялото, които ви пречат да се развивате. Помъдрявате и се учите да цените себе си. Това е чудесно, защото първо трябва да осъзнаем нуждата от промяна, за да я започнем.

3. Слънчев камък
Вие сте оптимисти за бъдещето си. Силата на слънцето символизира енергията на тялото. Слънчевият камък е символ на радостта и новото начало – вгледайте се в себе си, усетете дишането си, почувствате живота в тялото си. Когато пуснете радостта в живота си, хората и събитията в живота ви ще се изпълнят с любов, като с магическа пръчка.

Страници: 1 2