1. Прости, едноцветни чорапи

Вие сте човек, който знае как да си свърши работата. Вие сте роден лидер, вдъхновявате другите хора и те ви имат за пример. Сериозни сте и отговорни, имате стимул за работа, затова и бързо напредвате. Бъдете внимателни и не позволявайте на работата да управлява живота ви. Сега може би е идеалното време да въведете малко забавление в живота си. Не се страхувате да се отпуснете.

2. Чорапи с хоризонтални линии

Искате сигурни неща, на които можете да разчитате. В резултат на това, вие сте човек, на която всеки може да разчита. Вашите роднини и приятели знаят, че винаги могат да разчитат на вас. Също така, вие сте добър слушател. Другите идват при вас за съвет и често ви се доверяват. Сигурно знаете всички тайни на приятелите си, които без проблем пазите в себе си. Поради своята доверителна природа, всички искат да бъдат ваши приятели, само внимавайте да се отнасяте по един и същи начин. Същността на добрата комуникация се състои в баланса между слушането и споделянето. Отворете се малко повече.

3. Чорапи с точки

Вие сте срамежлив и сдържан по отношение на вашите приятели и колеги. Вместо да търсят внимание от тях, спокойно седите в ъгъла и наблюдавате. Вашият срамежлив характер не ви прави скучни, но просто не чувствате нужда да викате от емоции, само защото някои други хора искат да го правят. Все пак излезете малко от своята ограда – това винаги е добър съвет, особено за човек като вас. Е, ако нямате обичай да разказвате смешни истории или вицове за забавление, време е да подготвите нещо предварително. Можете да изненадате всички с интелигентност и хумор.

4. Чорапи с ромбоиди Вие сте авантюристи. Наслаждавате се на тръпката, която идва от поемането на рискове. Вие сте първият човек, който винаги предлага да се пробва нова храна или да се проучи нова част от света. Понякога дори и бихте искали да скочите от самолет, отколкото да отидете на кафе с приятели. Вие искате да живеете на ръба и това много се харесва на приятелите ви. Въпреки че хората се пробват да ви опитомят, вие си оставате верни на себе си. Изисква се смелост да успеете в света с този приключенски дух, който имате. Когато става дума за работа, вие се опитвате да подправките своите проекти с малка доза риск. Може би сега е точното време да направите първата стъпка и да напишете книгата, която винаги сте искали или да започнете работата, за която винаги сте мечтали.

5. Чорапи със зиг-заг линии

Вие сте необичайни, творчески и искате да мислите извън рамките. Вашите приятели понякога ви критикуват, защото сте малко неуредни и неорганизирани, но това се случва, защото не разбират вашия бърз ум. Живеете според собствения си ритъм, точно затова сте склонни да избягвате други хора. Светът има нужда от повече хора като вас и затова не трябва да се извинявате заради своята уникалност. Също така, когато хората ви опознаят изцяло, ще ги озарите с творчество и чар.

6. Чорапи със сърца

Вие сте романтична душа. Забавни сте и имате весела природа. Твърдо вярвате в любовните отношения, независимо дали става дума за приятели или партньори. Вие сте лоялни приятели и винаги търсите любовта. Вашата идеална среща включва дивана, докато гледате романтична комедия. Бъдете внимателни, да не се разочаровате от хората околовас, тъй като те не споделят вашето чувство за романтика. Хората ви обичат заради голямото сърце, което имате. Останете с открито сърце и със сигурност ще постигнете големи неща.

7. Чорапи на цветя

Вечни оптимисти. Вашето добро настроение и положителен поглед към света ви правят щастливи и доволни. Вашата положителна енергия е изключително заразна. Радостния ви подход към живота може да бъде вдъхновение за вашите колеги, които са склонни към съжаление. Всички знаем, че никой не е щастлив през цялото време, но дори и когато имате лоши дни показвате своята положителна енергия и потискате негативната чрез общуване с приятелите си. Не се страхувайте да отворите сърцето си, вашата честност няма да застраши топлото ви отношение. Напротив, тя ще ви помогне да се чувствате много по-щастливи в живота.

8. Разноцветни чорапи

Силни сте, горди и не се страхувате да покачите тона на гласа си. На всички празници, хората се събират около вас, за да чуят вашите смешни истории. Заради вашата театрална природа, вие сте забавни за околните. Отделете време за взаимодействие с всеки един от приятелите си и се уверете, че говорите толкова, колкото слушате. Бъдете щедри с приятелите си и връзката ви ще бъде твърда. /Източник – петел.бг