Може и да ви се струва шега, но интуитивният ви избор на бонбон, когато ви подават кутията, показва вашето емоционално състояние.

И така, изберете си един от тези шоколадови бонбони и вижте каква е любовта в живота ви в този момент.

1. Когато влизате в една любов, се ражда мечтата, желанието, което сърцето изпълнява безпрекословно. Затова вие сте склонни да придавате черти на любимия човек, които той не притежава. Все пак любовта е мястото, където си заслужава да бъдеш мечтател.

2. Колкото повече лукс, красота и любов, толкова по-чудесно би било за вас. За този изобор е характерно желанието да се прекалява и да се достига до крайности, които често свършват не както сме очаквали. Пристрастеност към удоволствията и лукса.

3. Какво биха могли да направят другите без мен. Може би често се питате това. Вие сте като водата за жадния влюбен във вас и добре използвате тази зависимост.

4. Вие сте от влюбените, които умеят да се подчиняват в името на любовта. Тези хора често попадат на партньори, които се опитват да ги спасяват, предпазват и да ги променят.

5. С този избор вие казвате “Мога да обичам всички.“ Ръсите любов, давате, давате и не питате колко ще получите.

6. Сладка любов като този бонбон. Да, така е, любовта трябва да е безгрижна, не е нужно да слагате сол. Няма да стане по-вкусно.

7. Може би доста сте се почудили преди да изберете бонбон. Вие сте колебливи в избора си в любовта. Може би се пазите за онзи, който наистина ще ви заслужава.

8. Екстремни, авантюристи – такива сте в любовта. За вас тя е екшън, а вие сте главният герой.

9. Ако няма романтика – не е любов. Някои ви смятат за старомодни, но едно цвете, написани любовни думи са в състояние да ви разтопят.

10. Силно емоционални сте, не можете да скриете нищо, нито да излъжете, ще ви проличи веднага. За вас е искрената любов. А онзи, който ви излъже – е аут.

11. Склонни сте на много компромиси, за да имате спокойствие в любовта, но май се случва точно обратното. Любовта е за двама, не го забравяйте.

12. Любов или с**с? Все още се чудите кое е по-сладко… Я, хапнете като за начало един бонбон. / Източник – dunavmost.bg