Изберете камък и вижте какво разкрива за Вас!

1 – Опал – Обичате да се усамотявате. Шумният и натоварен живот не е за вас, предпочитате да оставате сами със себе си и с любимия човек, далеч от забързания свят.

2 – Малахит – Очакват ви много промени в личен, духовен и професионален план. Възможно е в живота ви да се появи нова любов. Време е да преосмислите приоритетите си и решенията, които взимате.

3 – Слънчев камък – Вие сте оптимист по душа. Очакват ви светло бъдеще, защото гледате на живота от добрата му страна. Лесно пленявате хора с вашето настроение и слънчев характер!

4 – Махагонов обсидиан – Време е да отърсите от старите навици и да промените живота си. Не позволявайте на завистта да ви заслепи и бъдете благодарни за късмета, който имате до момента.

5 – Хаулит – Надарени сте с много силна чувствителност. Сякаш вашите предци ви съветват и ви помагат в живота. Имате силна връзка с миналото и то ви помага да постигате целите в живота си.

6 – Яспис – Обичате да се забавлявате и да грабите с пълни шепи от живота. Постоянно търсите приключения и авантюри, и бързо и лесно създавате нови приятелства. Вие сте душата на компанията!

Източник: http://pitanka.net