ИЗБЕРИ АНГЕЛЧЕ И НАТИСНИ. Екипа на този сайт https://informaciq.info се опитва всеки ден да поднесе радост и щастие на потребителите си, на Вас! Ако харесвате нашият сайт, споделяйте нашите статии с Вашите приятели – Ние много Ви Благодарим!

1. АНГЕЛЧЕТО ТО ТИ СПОДЕЛЯ: Желая ти наистина всичко най-добро и прекрасно. Но най-много от всичко ВИНАГИ да търсиш Бог и да си близо до Него! Защото, ако сме далече от Него, няма смисъл. Дори да сме най-богатите на света, ако не сме се покаяли и не вярваме в Бог, животът може да ни се струва сладък, но след това би било фатално. Слава Богу, и до днес Бог протяга ръцете си и чака ние да дойдем при Него. А ти отиде ли при Него?!
Желая ти мир, радост и любов!

2. АНГЕЛЧЕТО ТО ТИ СПОДЕЛЯ: Желая ти да пристъпваш с дръзновения към престола на благодатта, за да придобиеш милост и да намериш благодат, която да помага благовременно (Евреи 4:16). Бъди благословен. Пожелавам ти да изпълниш Божията воля за живота ти тук на земята и един ден да прекараш вечността с Бог!

3. АНГЕЛЧЕТО ТО ТИ СПОДЕЛЯ: Исках да ти напомня колко си важен и скъпоценен за Бог. Той те познава, знае мислите ти и още преди да му поискаш – Той знае. Благославям те с непоколебима вяра, благодарно сърце и радостна душа!

Източник: http://pojelaniq-za-rojden-den.com/