Изберете едно от дървета и прочетете какво означава изборът Ви. Дървото, което ще изберете за себе си говори много за вас. Прочетете какво означава всяко от тях.

1. Това дърво избират хората, които в момента не са доволни от живота си. Има щастие някъде там, но аз съм далеч от него. Трябва да стигна до щастието, е мотото, което ги води в живота. Куражът, любопитството и интересът към нови неща са трите основни характеристики на хората, които избраха това дърво.

2. Това дърво под номер две избират хората, които са търпеливи и имат цел, към която вървят. Не искат да импровизират, големи работници и професионално изпълняват всичко, което започнат.Сигурни са, че животът е добър, когато се върви по план. Работят по логиката и не обичат изненади.

3. Това дърво под номер три избират лицата, които са креативни. Вдъхновяващи са, работят по свой начин, винаги са креативни, оригинални, лесно можете да ги извадите от равновесие, но имат добра душа. Настроението им лесно се променя.

4. И зиме и лете са същите. Те имат идеи и възгледи, не се отклоняват от своето, знаят как да постигнат това, което искат и се борят докрай. Силни личности и не бихте ги искали за опоненти.

5. Тези лица имат съпричастност към всички, много са чувствителни, поставят се в чуждата кожа, и винаги поставят другите преди себе си. Не искат да навлизат в конфликти, но когато го направят, много ще сбъркате, ако сте насреща им. Пазете се! /За жената