ИЗБЕРИ И НАДНИКНИ В СТАТИЯТА ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА ИЗБОРЪТ ТИ. Екипа на този сайт (https://informaciq.info) се опитва всеки ден да поднесе радост и щастие на потребителите си, на Вас! Ако харесвате нашият сайт, споделяйте нашите статии с Вашите приятели – Ние много Ви Благодарим!

1. Бихте се захванали с почти всичко и сте изключително оптимистичен. Физически сте неспособен да стоите на едно място твърде дълго. Нужно ви е да сте там някъде – да се грижите за болни деца и животни в Африка, или да покорявате Килиманджаро. По-маловажните активности и проекти просто не са ви интересни.

2. Не си падате много по мечтите и сте извънредно приземена личност. Обичате да планирате предварително и сте типа човек, който купува коледна картичка есента и приготвя багажа месец преди пътуването.

3. Вие сте самодостатъчна личност, която не прави отстъпки и обича да прави нещата както трябва, като винаги довършва започнатото. Обикновено знаете какво искате и действате, след като добре сте обмислили всички фактори.

4. Всички очи винаги са върху вас, защото изпъквате в тълпата. Мъжете постоянно ви проследяват с поглед, докато жените ви хвърлят изпълнени с гняв и завист погледи.

5. Животът ви е пълен с възходи и падения, никога няма средно положение. Вие сте типа човек, на който може да се разчита, никога не бихте обърнали гръб на някого и винаги предоставяте рамото си, ако някой има нужда да поплаче. Не е изненада за никого, че привличате мъжете, но имате и друга страна.

6. Ако харесате нещо, трябва веднага да го получите, без значение дали става въпрос за нова чанта или мъж. Освободена сте и енергична, не се притеснявате да държите кормилото и да поемате инициативата.