ИЗБЕРИ СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК И НАТИСНИ. Екипа на този сайт https://informaciq.info се опитва всеки ден да поднесе радост и щастие на потребителите си, на Вас! Ако харесвате нашият сайт, споделяйте нашите статии с Вашите приятели – Ние много Ви Благодарим!

Зелен скъпоценен камък : Стремите се към свобода и място, където да се вслушате във вътрешния си глас и сетивата си. Чувствате ли се стресирани и объркани? Не е задължително нещо в живота ви да не е наред. Може би просто не можете да видите бъдещето обективно.

Жълт скъпоценен камък :  Ако сте привлечени от този камък, вероятно в живота ви се извършва трансформация – може да е свързана с живота или работата ви. Свързан е с духовната еволюция, енергийните блокажи в ума и тялото, които ви пречат да се развивате. Помъдрявате и се учите да цените себе си. Това е чудесно, защото първо трябва да осъзнаем нуждата от промяна, за да я започнем.

Розово червен скъпоценен камък : Вие сте оптимисти за бъдещето си. Силата на слънцето символизира енергията на тялото. Слънчевият камък е символ на радостта и новото начало – вгледайте се в себе си, усетете дишането си, почувствате живота в тялото си. Когато пуснете радостта в живота си, хората и събитията в живота ви ще се изпълнят с любов, като с магическа пръчка. Имате сила да се справите с проблемите.

Лилав скъпоценен камък : Време е да пуснете забавлението в живота си. Ако сте избрали този камък, значи едно тихото гласче в главата ви крещи: „хайде да играем отново“. Може би сте унили, притеснени и дори малко цинични. СТОП! Дори и най-неприятната ситуация може да се оправи с малко хумор и забавления.