Това е снимка на мандали. Всичко, което е необходимо да направите е да изберете кръга, който най-много ви привлича.

1. Хармония

Елемент на духа. Тази Мандала представлява перфектен баланс между Ин и Ян, мъжката и женската енергия. Носи символ на лебед. Ако сте избрали точно този знак, посланието му е, че е нужно да се намери баланс между своите и чуждите очаквания, както в работата, така и в личния живот. Мандалата ви предупреждава да проверите и зададете своите приоритети в настоящата ситуация.

2. Изцеление

Елемент на духа. Мандалата носи символ на жаба и представлява нужда от изцеление. Този, който ще избере тази Мандала, е време да излекува старите рани, да се примири с нещата от миналото, които са му причинили болка и да прекрати отношенията, които го нараняват. Мандалата препоръчва, че е необходимо по-малко да се притеснявате за бъдещето и да се съсредоточите върху настоящата ситуация.

3. Интуиция

Елемент на духа. Мандалата носи символ на бухал, което значи талант за справяне с всичко и търсене на светлина в мрака. В превод, на този, който ще избере този знак на Мандалата, му помага да събуди интуицията и духа си. Мандалата със символа на бухал означава пазител на скрита мъдрост. Този, който я избере има нужда да изрази мнението си и се позовава на своята мъдрост и опит.

4 . Визия

Елемент на духа. Мандалата носи символ на бял тигър. Тя представлява необходимостта от по-ясно виждане на действителността. Символът на котка представлява потребност от пълно внимание, прецизност и фокусиране. Според тази Мандала е необходимо да предвидите бъдещето си. Коя посока е най-добрата за вас? Не губете вниманието, останете фокусирани!

5. Прошка

Елемент на водата. Носи символ на куче. Ако сте избрали тази Мандала имате нужда от принадлежност към някого или към нещо. Тя напомня, че трябва да прощаваме на себе си и на другите и да се вгледате в същината на проблемите, ако искате да ги разрешите. Огледайте добре отношенията, които ви притесняват и ги оставете зад себе си. Веднъж когато простите на себе си или на други, които са ви наранили, започва процес на изцеление.

6. Комуникация

Елемент на водата. Символизира кит, който пее по неповторим начин и грациозно показва присъствието си. Това е мандалата, която ви кара да се потопите по-дълбоко във вашето подсъзнание и по-добре да общувате със себе си, но и с другите. Ако сте избрали тази Мандала това означава, че е необходимо да научите правилният начин да изразите своите желания и виждания.

7. Фантазия

Елемент на водата. Символът на тази Мандала е водни кончета, което представлява способността да се гледа на действителността от творческата страна, т.е. показва необходимостта творчеството да излезе на повърхността. Ако сте избрали тази Мандала това значи, че е нужно по-малко да размишлявате и да оставите всичко единствено на фантазията. Позволете си да тръгнете след това, което искате, не бъдете роб на собствените си страхове.

8. Любов

Елемент на водата. Тази Мандала носи черти на морско конче: даване и получаване – всичко, което е необходимо за любов. Ако сте избрали тази Мандала, може би точно тези функции ви липсват. Би трябвало да се отворите, за да се свържете с други хора около вас. За да си позволите да желаете и да го направите, трябва първо да заобичате себе си.

9. Съпричастност

Елемент на въздуха. Тази Мандала представя особеностите на слона. Отличават я съпричастност, състрадание … Ако сте избрали тази Мандала, дошло е крайно време отново да се свържете със своите близки. По-добре да ги разберете и да ги послушате. Запитайте се наистина ли съветвате хората или просто ги осъждате. Бъдете по-нежни.

10. Сила

Това е елемент от въздуха. Орела представлява тази Мандала и означава точни и ясни намерения и невероятна жизнена сила. Ако сте избрали този знак би трябвало да имате тази сила в себе си, би трябвало да поработите за смелост и да се издигнете на ново ниво. Наблюдавайте ситуацията около себе си и според нея действайте.

11. Вдъхновение

Това е елемент от въздуха. Символът на тази Мандала е паун. Той като такъв представлява красота, гордост и специална гледна точка за живота. Тази Мандала трябва да ни напомни никога да не забравяме да покажем какво имаме да предложим на света. Който е избрал тази Мандала би трябвало да се обърне около себе си и да забележи красотата, която го заобикаля. Вярвайте в себе си и останете горди, покажете талантите си и нека вдъхновението да придвижи най-доброто към вас. Ще ви се отплати.

12. Защита

Елемент на въздуха. Тази Мандала символизира мечка, която носи със себе си природата, описва хора, които здраво са стъпили на земята. Напомня ни, че добре трябва да преценим кога да се откажем и кога да се подговтим на дългото чакане. Ако сте избрали тази Мандала крайно време е да започнете да контролирате силата си, да започнете да стоите зас своите виждания, да вярвате в инстинктите си. Не е нужно да бягате от сблъсъци. Научете кога трябва да предпазите сърцето си и кога трябва да се борите за него.

13. Самочувствие

Елемент на огъня. Тази Мандала носи със себе си лъв и всички негови качества. Представлява силна енергия, чувство за гордост и харизматичност. Ако сте избрали тази Мандала духа ви препоръчва, че е крайно време да се превърнете в лидер на себе си и да спрете да живеете в сянката на другите. Не приемайте неща, от които не сте доволни.

14. Мотивация

Елемент на водата. Този знак носи със себе си свойствата на коня. Изобразява усещане за невероятна енергия, посветенсот и невероятно желание за свобода. Ако сте избрали тази Мандала би трябвало да знаете, че няма повече време за губене, придвижете се. Трябва да вложите труд, ако искате да берете плодове. Забравете оправданията, защото ще получите нещо, само ако напълно го заслужите.

15 . Трансформация

Елемент за земята. Тази Мандала носи със себе си черти на змия: чувственост, способност да се отхвърли старото и да се приеме новото. Напомня, че в живота понякога трябва да се приспособите, за да съберете енергия. Съобщението за вас е точно това. Настройте се за промените, които ви предстоят, а преди да се случат, разберете какво е това, което ви спира да приемете новото.