Натисни върху колелото – Прочети какво вещаят звездите! Екипа на този сайт (https://informaciq.info) се опитва всеки ден да поднесе радост и щастие на потребителите си, на Вас!

Овен – Бъдете по-искрени и открити

След 3 август ще се заредите със свръхчовешка енергия. Вървите с точното темпо към целта си, но ви липсва малко повече огън в действията. Пълнолунието на 10 август ви съветва да бъдете по-искрени, защото месецът не ви позволява да бъдете фалшиви. Новолунието на 25-ти ще ви донесе нещо, което отдавна сте искали. С влизането на Венера в Лъв любовният ви живот значително ще се подобри.
Телец

Телец – Пълните се с напредничави идеи

Около Пълнолунието ще се изпълните със смели и напредничави идеи. Това ще ви накара да се заобиколите с дръзки и ярки хора. В средата на месеца е възможно да изпаднете с стресов период, но той няма да продължи дълго. В края на месеца най-голяма радост ще ви носят малките неща. Този месец ще бъдете много креативни.

Близнаци – Бъдете по-резервирани

В началото на месеца ще сте толкова съсредоточени върху това да правите някой друг щастлив, че ще забравите за своето собствено щастие. В средата на месеца ви очакват много ангажименти. Съветът на планетите е да бъдете по-резервирани, за да си спестите бъдещо разочарование. Новолунието на 25-ти ще ви върне в дома, като ще се фокусирате върху сигурността си.

Рак – Приятели ще ви помогнат в критична ситуация

Пълнолунието на 10-ти ще ви донесе много удоволствия едно след друго. След 21-ви обаче очаквайте няколко предизвикателства, за които близките и приятелите много ще ви помогнат. Новолунието може да привлече още нови приятели на ваша страна. Може през повечето време с тях да поддържате връзка от дистанция, но в критичните моменти ще докажат, че може да разчитате на тях.

Страници: 1 2 3