Лъв – Увеличавате финансите и материалните си притежания

Нова любов идва на хоризонта след 10-ти този месец. Вашият блясък и късмет ще са по-силни от всякога, тъй като през август най-положителните планети от хороскопа влизат във вашия знак – Слънцето, Юпитер, Венера и Меркурий. Това обаче не ви дава правото да бъдете арогантни. След 24-ти е възможно нещо много силно да предизвика гнева ви, но това бързо ще отмине. До края на месеца ще увеличите финансите и материалните си притежания.
Луна

Дева – Ще бъдете заобиколени от приятели

В началото на месеца е подходящо да се присъедините към нов фитнес клуб или танцова школа. Пълнолунието на 10-ти ще ви насочи в правилната посока. Ще бъдете заобиколени с много нови съмишленици и приятели. Възможно е някоя скрита дарба да се отключи при вас в средата на месеца. През последните дни от август ще трябва да направите някои корекции на дългосрочните си цели.

Везни – Случаен акт на доброта ви носи щастие

Около 10-ти август ще се отдадете единствено на забавления с приятели. 18-ти август ще е много щастлив ден за вас, носейки ви радост от случаен акт на доброта. В края на месеца е възможно да стигнете до извода, че не сте се грижили толкова добре за себе си, колкото сте вярвали. Послушайте вътрешния си глас, за да излекуването емоционалните си рани.

Скорпион – Ще се погрижите за дома си

3-ти и 4-ти август ще са най-силните дни за вас през месеца. Без проблем ще се справите с всяко предизвикателство, което излезе на пътя ви. Пълнолунието ще ви насочи към дома, като се погрижите за това, което е наистина важно. Очаквайте изненади. В края на месеца ще се заобиколите с приятели, а социалните контакти ще излязат на преден план.

Стрелец – Преразглеждате мечтите си

След 10-ти ще се отвори път към едно от най-големите ви желания. В началото на месеца ще си дадете сметка дали някои от мечтите ви са истински или просто прищявка. В средата на месеца късметът ви ще нарасне повече от всякога. В края на август отново ще преразгледате възможностите, които ви предоставя кариерата ви.

Страници: 1 2 3